blank

Veiledningstekst til bruk ved innleggelse på helseinstitusjon


Ved opphold på sykehus og andre helseinstitusjoner har el-overfølsomme ofte behov for tilrettelegging. Dette kan være enkle tiltak og/eller bruk av sykehusbaldakin. Ved planlagte opphold bør tilrettelegging avtales med institusjonen i god tid før innleggelse.

FELO har nå laget en veiledningstekst som kan være til hjelp i denne prosessen. Den inkluderer råd om bruk av sykehusbaldakin, EMF-måling, valg av sengeplass og enkle tiltak for å redusere EMF.

Veilederen ligger tilgjengelig på medlemssidene på web. Den vil også bli sendt til dem som ønsker å låne sykehusbaldakin, slik at de kan avtale med institusjonen før vi sender selve baldakinen.

Vi håper dette vil være til nytte for våre medlemmer!

Påminnelse:

Sykehusbaldakinen er forbeholdt midlertidig bruk på sykehus eller andre helseinstitusjoner. FELO bekoster forsendelse i én retning. Låntager må selv enten hente/levere eller betale forsendelse den andre veien.

For lån av sykehusbaldakinen kan du kontakte:

Bente Gilbu Tilset
Klokkerjordet 33
1395 Hvalstad
tlf. 66 90 28 07
epost: bgtilset@online.no

Ved manglende svar, kan man forsøke å kontakte Mats Tilset, tlf. 97 18 14 98.

De andre baldakinene sendes fra medlem til medlem, etter avtale med Vibeke Dahl Skelton. Bruk kontakttelefonen (33 48 13 00: fredag kl. 10-14) eller post@felo.no.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet