Bli medlem

Det er svært viktig at du fyller inn Fødselsår!
FELO sender ut åpen liste over medlemmer og deres kontaktinfo til medlemmer i FELO. Dette for at medlemmer skal kunne finne hverandre, og er særlig nyttig i fylker hvor det ikke er lokallag. Det kan også være nyttig i områder der det er lokallag. Det er frivillig å stå på denne adresselista. Lista sendes i en egen konvolutt i posten, sånn at den ikke er i fri flyt. Det er fullt mulig å trekke samtykke tilbake om å stå på åpen medlemsliste.
I noen områder har FELO et lokal-lag eller en kontaktperson. Ønsker du å bli kontaktet av dem hvis det skal arrangeres noe i nærheten av deg?
Både eloverfølsomme og pårørende kan tegne enkeltmedlemskap. Familiemedlemskap kan bestå av én eller flere eloverfølsomme og én eller flere pårørende - inntil åtte personer totalt. Det er en forutsetning at alle som er inn under et familiemedlemskap har samme adresse.

Hvis du verken er el-overfølsom eller pårørende, men ønsker å bidra til FELO, kan du være støttemedlem.
Arrangement

Info om høstens arrangemet kommer snart.

Siste Medlemsblad
Fremhevet innlegg
"Min kropp har reagert på mobilstråling i 25 år"
Gro Harlem Brundtland, tidligere lege, statsminister og leder for Verdens helseorganisasjon. Allerede i 2002 stod Gro Harlem Brundtland frem i Dagbladet...
Les mer
Arrangement
World electrosensitivity day_Trykkeriet
16.
Juni
World Electrosensitivity Day 16. Juni
Den franske foreningen for el-overfølsomme (Cœurs d’EHS) stiftet Verdensdagen for el-overfølsomhet 16. juni 2018.
Siste Medlemsblad
Rull til toppen