Bli med på webinar 25.mai med dr. Olle Johansson om el-overfølsomhet

Dr. Olle Johansson er spesialist i basal og klinisk neurovitenskap. Han vil presentere nyere forskning om generelle helse-effekter av stråling og den internasjonale statusen av el-overfølsomhet som funksjonsnedsettelse.

Johansson har vært docent og universitetslektor ved Karolinska Institutet og professor II ved Kungl. Tekniska Högskolan i Stockholm.  På 90-tallet studerte han hudprøver etter eksponering for EMF og fant celle-forandringer som kunne forklare plagene som mange «skjerm-arbeidere» opplevde. Han har hele tiden tatt el-overfølsommes opplevelse på alvor, engasjerer seg mot høye strålingsnivåer i samfunnet og er en aktiv forkjemper for el-overfølsommes rettigheter.

webinar 25. mai kl 19:00.

Hvis du allerede er medlem i FELO, kan du melde deg på webinaret her. Hvis du ikke er medlem, kan du bli medlem her. Ta kontakt med FELO dersom du ønsker nærmere informasjon.

Arrangement

Info om høstens arrangement kommer snart.

Siste Medlemsblad
Fremhevet innlegg
"Min kropp har reagert på mobilstråling i 25 år"
Gro Harlem Brundtland, tidligere lege, statsminister og leder for Verdens helseorganisasjon. Allerede i 2002 stod Gro Harlem Brundtland frem i Dagbladet...
Les mer
Arrangement
World electrosensitivity day_Trykkeriet
16.
Juni
World Electrosensitivity Day 16. Juni
Den franske foreningen for el-overfølsomme (Cœurs d’EHS) stiftet Verdensdagen for el-overfølsomhet 16. juni 2018.
Siste Medlemsblad
Rull til toppen