blank

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØTE TORSDAG 16.2. MED TEMAET: HVORDAN FÅ BEDRE HELSE?

FELO inviterer deg til medlemsmøte i “Ut i solen-stua” på Asker museum med middag og foredrag. Det blir servert økologisk laks og grønnsaker, for de som ønsker det.

PROGRAM FOR DAGEN
Kl 16 Ved ankomst serverer vi frukt, kjeks, juice, kaffe, te.
Kl 17 Middag med økologisk laks og grønnsaker.
Kl 18 Erik Avnskog holder foredrag om forskjellige måter å få bedre helse. Vi deler erfaringer og løsninger, og drøfter problemer som el-overfølsomme har.

PÅMELDING gjøres ved å svare på denne eposten eller kontakte oss ved å ringe / SMS til tlf. 97787153. Hvis du har lyst på middag, må du gi beskjed når du melder deg på. Maten koster kr 150 og du kan betale kontant eller sette de inn på Erik Avnskogs konto: 0534 0797517. Påmeldingsfristen er 13.2.

HVIS DU MELDER DEG PÅ MEN BLIR FORHINDRET, SÅ ØNSKER VI Å FÅ BESKJED. Det er plass til maks 50 stk. Vi ber om at ingen møter opp med tegn på luftveisinfeksjon.

MINNER OM å ikke ta med inn mobiltelefon, nettbrett, smartklokker og annet som kan avgi stråling. Skru av før du kommer inn. Eller legg igjen i bilen eller hjemme.

MATEN INNEHOLDER økologisk laks, gulerot, asparges, ris, salat, paprika, agurk, mais, gressløk, ruccula, rosmarin, lime, sitron,bearnaise saus med økologisk melk og smør.

PARKERING: Det er viktig at man parkerer på museets parkeringsplass i Otto Valstads vei 19 og ikke parkerer på eiendommen til de nærmeste naboene i området!

STED: UT-I-SOLEN-STUA PÅ ASKER MUSEUM – Otto Valstads vei 19, 1395 Hvalstad

HVORDAN FINNE ASKER MUSEUM
Med bil: Kjør E18 og ta av i Holmenkrysset – KRYSS NR 18. Fra rundkjøringen ved avkjørselen er det skiltet til Asker Museum, opp Kirkeveien, ta til venstre inn i Otto Valstads vei og følg veien til parkeringsplassen. Derfra er det 200 m å gå til «Ut-i-solen-stua».

Med tog: Ta lokaltog linje L1 til Hvalstad stasjon. Derfra er det ca. 15 minutter å gå. Gå rett fram når du kommer ned fra perrongen, rett over parkeringsplassen. (Du skal ikke under jernbanelinjen). Følg Hvalstadveien mot høyre fram til Kirkeveien. Ta til høyre, deretter til venstre inn Otto Valstads vei. Da vil du etterhvert få museet på høyre hånd.

Med buss: Ta buss 270 fra Sandvika eller Asker. Det er bussholdeplass i Kirkeveien på baksiden av museet. Gå gjennom porten inn på museumsområdet, deretter til høyre over festplassen og videre oppover.

Velkommen!

Hilsen styret

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet