FELOs sommerfest 2021

Sommerfesten 2021

Været var praktfullt og humøret på topp, da FELO-leder Solveig
Glomsrød ønsket 32 gjester velkommen til sommerfesten.

Endelig kunne vi være sammen igjen! Enkelte hadde reist i flere timer for å være med på festen i Asker – og forventningene til kvelden var store.

Glomsrød holdt en fin velkomsttale og fortalte om aktuelle sakersom FELO jobber med. Hun understreket hvor viktig det er at rettssaken i Halden, om AMS-målere, blir anket og at saken kjøres så langt som det måtte bli nødvendig. Kanskje helt til Menneskerettsdomstolen!

Einar Flydal var alvorstynget da han fortalte om rettssaken. Den endte ikke slik vi håpet, og han ønsker å anke. Da trengs det penger! Inntil nylig gikk innsamlingen veldig bra, men nå har det stanset helt opp. Hvis det ikke kommer inn mer penger i tide, blir dommene i Molde, Halden og Sandnes stående. Der slås det fast at hensynet til helse ikke er noen gyldig innvending mot AMS-målerne. Nå trenger vi flere som gir sin støtte!

Så var det endelig tid for underholdning. Artistene Marian og Zelimir er kjent fra både Beat for Beat og Stjernekamp på NRK, og God Morgen Norge på TV2. De leverte en kjempefin konsert. Publikum sang med på mange av de kjente låtene og flere danset av hjertens lyst.

Det ble servert økologisk vafler og rikelig med frukt, kaker og et stort utvalg av drikke. En stor takk til alle som var med og bidro til at dette ble en vellykket sommerfest.

blank
blank
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet