blank

Julebord for medlemmer 4. desember

Felo har gleden av å invitere til julebord i “Ut i solen stua” i Asker museum, lørdag 4.12 kl 16.

Vi vil ha 2 forskjellige retter til middag og man må velge på forhånd  hva man vil ha og oppgi det når man melder seg på. Enten JULEMIDDAG (ribbe, medister-kaker og -pølser, surkål, rødkål, saus, poteter og riskrem m/rød saus til dessert) eller økologisk LAKS OG GRØNNSAKER (laks, gulerot, asparges, potet, salat, paprika, agurk, mais, gressløk, rosmarin, lime, bearnaise saus med melk og smør. Fruktsalat til dessert). Gi også beskjed om allergier og andre kost-behov, så vil vi strekke oss langt for å ta hensyn til disse. Egenandel kr 200 per person.

PÅMELDING
Påmelding gjøres ved å både betale kr 200 til konto 1503.70.98326 senest 26.11 og sende en epost til post@felo.no eller ringe / sende SMS til tlf. 97787153. Skriv NAVNET på den/de som kommer og hvilken av 2 følgende menyer du vil ha. JULEMIDDAG  eller LAKS OG GRØNNSAKER.

PROGRAM FOR DAGEN
Kl 16 Ved ankomst serverer vi frukt, kjeks, brus, kaffe, te.
Kl 17 Middag
Kl 18 Dessert, kaker, kaffe/te, juice/brus.
Kl 19 Underholdning

Husk å ikke ta med inn mobiltelefon, nettbrett, smartklokker og annet som kan avgi stråling. Skru av før du kommer inn. Eller legg igjen i bilen eller hjemme.

Hvis du har meldt deg på men blir forhindret, så gi oss beskjed. Det er plass til maks 50 stk. Vi ber om at ingen møter opp med tegn på luftveisinfeksjon. Det vil være håndsprit ved inngangen og vi ber alle om å vaske eller sprite hendene ved ankomst.

Det er viktig at man parkerer på museets parkeringsplass i Otto Valstads vei 19 og ikke parkerer på eiendommen til de nærmeste naboene i området!

STED: UT-I-SOLEN-STUA PÅ ASKER MUSEUM – Otto Valstads vei 19, 1395 Hvalstad.

Hvordan finne Asker Museum:
Med bil: Kjør E18 og ta av i Holmenkrysset – KRYSS NR 18. Fra rundkjøringen ved avkjørselen er det skiltet til Asker Museum, opp Kirkeveien, ta til venstre inn i Otto Valstads vei og følg veien til parkeringsplassen. Derfra er det 200 m å gå til «Ut-i-solen-stua».

Med tog: Ta lokaltog linje L1 til Hvalstad stasjon. Derfra er det ca. 15 minutter å gå. Gå rett fram når du kommer ned fra perrongen, rett over parkeringsplassen. (Du skal ikke under jernbanelinjen). Følg Hvalstadveien mot høyre fram til Kirkeveien. Ta til høyre, deretter til venstre inn Otto Valstads vei. Da vil du etterhvert få museet på høyre hånd.

Med buss: Ta buss 270 fra Sandvika eller Asker. Det er bussholdeplass i Kirkeveien på baksiden av museet. Gå gjennom porten inn på museumsområdet, deretter til høyre over festplassen og videre oppover.

Hilsen styret

Siste Medlemsblad

Strålevett 03 - 2023

Les vårt siste medlemsblad. Logg inn for å lese bladet med medlemssider.
Les her
Nytt!
Fremhevet innlegg
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet