Bluelightprotect Office orange

Kanskje du har det slik som meg, at du får søvnproblemer når du sitter lenge foran PC-skjermen eller TVen om ettermiddagen og kvelden?

Jeg slet med dette og kunne ligge våken i flere timer før jeg klarte å sovne etter at jeg hadde lagt meg om kvelden. Til slutt forsøkte jeg å slå av datamaskinen fra kl 15.00 om dagen for å komme unna dette problemet. Når jeg samtidig hadde mange e-poster som var ubesvart, var ikke dette så enkelt.

 

blankEn dag jeg var innom hos Baldron i Fastingsgate i Oslo, fikk jeg se denne brillen ligge på et bord og grep den straks. Denne ville jeg ha.

I dag har de også brilleglass uten innfatning, men med en klype til å feste de gule glassene til en vanlig brille. Det finnes også en lysere versjon-LITE, men den oransje har mest effekt. Dessuten finnes en dyrere design-brille.

 

Både Clip-on og brillen med innfatning koster NOK 630,- + frakt og kan kjøpes hos Baldron, Syverudveien 130, 1407 Vinterbro (30 min. sør for Oslo).

blank

Tlf 64 94 35 77 eller i nettbutikken www.helseforhandleren.no resp. i e-post: post@baldron.no.

Hilsen Sigrun

Arrangement
Siste Medlemsblad

Strålevett 01 - 2023

Les vårt siste medlemsblad
Les her
Nytt!
Fremhevet innlegg
blank
"Min kropp har reagert på mobilstråling i 25 år"
Gro Harlem Brundtland, tidligere lege, statsminister og leder for Verdens helseorganisasjon. Allerede i 2002 stod Gro Harlem Brundtland frem i Dagbladet...
Les mer
Arrangement
info
Årsmøte FELO 18. Mars

 

Program:

  • 13:00 – 14:00   Foredrag om internasjonalt arbeid ved Pernille Schriver
  • 14:00 – 15:30   Lunsj (gratis)
  • 15:30 – 16:30   Årsmøte
  • 17:30                Slutt

For mer info og påmelding, trykk på knappen under.

Siste Medlemsblad
Scroll to Top