Bluelightprotect Office orange

blank

Kanskje du har det slik som meg, at du får søvnproblemer når du sitter lenge foran PC-skjermen eller TVen om ettermiddagen og kvelden?

Jeg slet med dette og kunne ligge våken i flere timer før jeg klarte å sovne etter at jeg hadde lagt meg om kvelden. Til slutt forsøkte jeg å slå av datamaskinen fra kl 15.00 om dagen for å komme unna dette problemet. Når jeg samtidig hadde mange e-poster som var ubesvart, var ikke dette så enkelt.

 

blankEn dag jeg var innom hos Baldron i Fastingsgate i Oslo, fikk jeg se denne brillen ligge på et bord og grep den straks. Denne ville jeg ha.

I dag har de også brilleglass uten innfatning, men med en klype til å feste de gule glassene til en vanlig brille. Det finnes også en lysere versjon-LITE, men den oransje har mest effekt. Dessuten finnes en dyrere design-brille.

 

Både Clip-on og brillen med innfatning koster NOK 630,- + frakt og kan kjøpes hos Baldron, Syverudveien 130, 1407 Vinterbro (30 min. sør for Oslo).

blank

Tlf 64 94 35 77 eller i nettbutikken www.helseforhandleren.no resp. i e-post: post@baldron.no.

Hilsen Sigrun

Siste Medlemsblad

Strålevett 03 - 2023

Les vårt siste medlemsblad. Logg inn for å lese bladet med medlemssider.
Les her
Fremhevet innlegg
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet