blank

Stadig mer strøm og stråling. Er dette den nye helse og miljøtrusselen?

EN FOREDRAGSTURNE MED EINAR FLYDAL.

I samarbeid med lokale krefter, arrangerer FELO en foredragsturne med Einar Flydal i perioden 22.april – 2.mai. Se oversikten lenger ned. Stadig flere får hjernetåke, hodepine, utmattelse (ME) og dårlig fertilitet. Det blir færre fugler og bier. Leger er rådville, mens forskere verden over advarer mot helsefaren ved stråling. Er det en sammenheng? Er retningslinjene fra Strålevernet utdatert? Har vi en teknologiutvikling på kollisjonskurs med biologien? Dette er sentrale spørsmål i foredraget.

Einar Flydal har en enorm kapasitet til å gå i dybden. Her får du oppleve et unikt dypdykk om elektromagnetiske felt, fra naturlige felt – til elektrisitet, WiFi, smarte strømmålere og 5G. Du lærer viktige begreper og får forklart hvordan stråling selv under grenseverdiene kan forstyrre kroppens biologiske prosesser. 

Dette er en unik mulighet til å lære mer om teknologien vi har blitt så avhengig av. Det blir spennende historier, faglig innsikt og utfordrende kunnskap – en stor kulturkveld! Salen åpnes for spørsmål. Boksalg og mulighet til samtaler i pausen og etterpå.

Om foredragsholderen: Einar Flydal (73 år, cand. polit. og Master of Telecom Strategy) har arbeidet nær 40 år innen IKT og telekom. Han har vært aktiv i innføring av EDB, epost og videokonferanser i offentlig forvaltning og i skoleverket, og han har vært forsker og strategirådgiver i Telenor ASA og universitetslektor ved NTNU. Før dette laget han bl.a. programmer i NRK radio og TV.

Fra 2011 har han gravd seg ned i forskning om helsevirkninger fra elektromagnetiske felt. Han har oversatt, tilrettelagt og skrevet sju bøker, nær tusen bloggposter og en rekke artikler om stråling, helse og miljø. Flydal er initiativtaker til en pilotrettssak om AMS-målere som høyesterett nylig har avvist å behandle. Som pensjonist er han blitt en av Norges fremste formidlere av helsefarene ved stråling.

Reiseruta

Ringebu: Fredag 21. april kl. 18-21: Prestegården
Trondheim: Lørdag 22. april kl. 14-17: Habitat, Olav Tryggvasonsgate 30
Smøla: Søndag 23. april kl. 18-21: Eco Camp Norway, Trettnesvn. 10
Hustadvika: Mandag 24. april kl. 19-22: Torshall, Åsvegen 594, Tornes
Hustadvika & Aukra: Tirsdag 25. april: kl. 10-21: lukkede møter
Volda: Onsdag 26. april kl. 18-21: Samfunnshuset, Storgata 14
Nordfjordeid: Torsdag 27. april kl. 19-22: Kommunestyresalen, Stad Rådhus
Førde: Fredag 28. april kl. 18-21: Førde bedehus, Prestebøen 17
Bergen: Mandag 1. mai: kl. 18-21: FFOs lokaler, Vestre Strømkaien 7, vis-a-vis Bygarasjen og ved Fylkeshuset.
Asker: Onsdag 3. mai kl. 19:30: lukket møte
Risør:  Torsdag 4. mai kl. 18-21: Brygga Restaurant & Bar, Strandgata 2

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet