blank

Julebord og underholdning med The Northern Followers

VELKOMMEN TIL JULEBORD.
FELO har gleden av å invitere til julebord i “Ut i solen stua” på Asker museum, torsdag 1.12. kl 16. Det blir underholdning ved bandet The Northern Followers. Du må velge enten julemat eller laks og grønnsaker når du melder deg på.

Påmeldingsfristen er onsdag 23.11  PÅMELDING
Påmelding gjøres ved å sende en melding til post@felo.no eller ringe tlf. 66902807. Oppgi navn på de som kommer og hvilken av de 2 menyene nedenfor dere vil ha. Egenandelen er kr. 200. Når påmeldingen er bekreftet, vil du få beskjed om hvilket kontonummer du skal betale til. Betalingsfrist: 24.11.

JULEMIDDAG (ribbe, medister-kaker og -pølser, surkål, rødkål, saus, poteter, og riskrem m/rød saus til dessert) eller LAKS OG GRØNNSAKER (krydret laksefilet, agurkblanding, potet, gulrot, brokkoli, løkblanding, rømmesaus, og fruktsalat til dessert) Sausene til middagsrettene er uten laktose og gluten.

PROGRAM FOR DAGEN
Kl 16 Ved ankomst serverer vi frukt, kjeks, juice/brus, kaffe, te.
Kl 17 Middag
Kl 18 Dessert og kaker, kaffe/te, juice/brus.
Kl 19 Underholdning: The Northern Followers spiller musikk av Irske artister.
Kl 21 Slutt

Husk å ikke ta med inn mobiltelefon, nettbrett, smartklokker og annet som kan avgi stråling. Skru av før du kommer inn. Eller legg igjen i bilen eller hjemme.

Blir du forhindret, så gi oss beskjed. Det er plass til maks 50 stk. Vi ber om at ingen møter opp med tegn på luftveisinfeksjon.
Det er viktig at man parkerer på museets parkeringsplass i Otto Valstads vei 19 og ikke parkerer på eiendommen til de nærmeste naboene i området!

STED: UT-I-SOLEN-STUA PÅ ASKER MUSEUM – Otto Valstads vei 19, 1395 Hvalstad

Hvordan finne Asker Museum:
Med bil: Kjør E18 og ta av i Holmenkrysset – KRYSS NR 18. Fra rundkjøringen ved avkjørselen er det skiltet til Asker Museum, opp Kirkeveien, ta til venstre inn i Otto Valstads vei og følg veien til parkeringsplassen. Derfra er det 200 m å gå til «Ut-i-solen-stua».

Med tog: Ta lokaltog linje L1 til Hvalstad stasjon. Derfra er det ca. 15 minutter å gå. Gå rett fram når du kommer ned fra perrongen, forbi parkeringsplassen. (Du skal ikke under jernbanelinjen). Følg Hvalstadveien mot høyre fram til Kirkeveien. Ta til høyre, deretter til venstre inn Otto Valstads vei. Da vil du etterhvert få museet på høyre hånd.

Med buss: Ta buss 270 fra Sandvika eller Asker. Det er bussholdeplass i Kirkeveien på baksiden av museet. Gå gjennom porten inn på museumsområdet, deretter til høyre over festplassen og videre oppover.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet