Bli med på FELO sine spennende webinarer

Odd Magne Hjortland fra EMF Consult, gjennomfører en serie webinarer på oppdrag fra FELO, hvor han gir innføring i temaer knyttet til elektromagnetisk stråling, magnetfelt, elektriske felt og skittenstrøm.etc.  Det neste webinaret blir torsdag 24.2.22

For å se de tidligere 6 webinarene som er gjennomført, må man logge inn på medlemssidene. Hvis du ikke har passordet, kan du sende oss en epost.

Slik deltar du på webinarene

Med internett: Medlemmene vil motta en e-post fra FELO med informasjon om tema og lenke for registrering til hvert webinar. Det er viktig at de som ønsker å delta, registrerer seg ved hjelp av denne lenken. Dersom du ikke har mottatt epost om dette, ber vi deg om å kontakte oss.

Med telefon: Ring tlf. nr. 23 96 05 88. Da blir du bedt om å taste en kode. Tast følgende følgende kode: 93 71 50 30 518 og avslutt med å trykke på firkant-tasten. Ved neste spørsmål, taster du firkanttasten en gang til. Foredraget starter kl 19, så du bør ringe inn i god tid før det. 

NB! For å få alle epost-utsendelsene fra FELO, må du registrere din epost-adresse. Følg fremgangsmåten på medlemssidene eller ta kontakt.

Nye webinarer i 2022 

Det vil komme nytt webinar hver måneden, siste torsdag i måneden kl 19. Vi har flere aktuelle som vi skal ta opp, blant annet 5G. I tillegg prøver vi å få med den norske legen, Dr. Toril Jelter, ved MDI Wellness Center, i San Francisco USA, som har flere el-overfølsomme pasienter som hun behandler.

Hvert webinar vil vare mellom 45 og 60 minutter. Medlemmene får mulighet til å stille spørsmål eller kommentere underveis via «chat»-funksjonen som ligger i løsningen. 

Hva er tanken bak webinarene?
– Tidligere foredrag i FELOs regi har gjerne blitt arrangert i de største lokallagene. Medlemmene rundt om i landet, hvor lokallagene kanskje ikke er like aktive, har dermed ikke fått mulighet til å delta og motta nødvendig og oppdatert informasjon om aktuelle tema. Vi ønsker med dette tilbudet å nå ut til alle medlemmer i FELO og gi alle samme mulighet til å delta og dele informasjon.

julebord2019
Julebord for medlemmer

Felo har gleden av å invitere til julebord i Asker 4.12. Påmeldingsfrist 26.11.

Rull til toppen