blank

Bli med på FELO sine spennende webinarer

FELO gjennomfører en serie webinarer i samarbeid med Odd Magne Hjortland fra EMF Consult.  For å melde deg på, må du logge inn på medlemssidene eller kontakte FELO. På medlemssidene kan du se opptak fra alle de tidligere webinarene.

Det neste webinaret blir torsdag 28.4.22 kl 19 med Dr. Jelter.

Hun har mer enn 30 års erfaring som allmennpraktiker og barnelege, og i dag behandler hun pasienter med overfølsomhet for metaller og elektromagnetisk felt og stråling (EMF). FELO arrangerer webinar med dr. Jelter, 28.4 hvor hun vil ta for seg kjennetegn ved el-overfølsomhet og konsekvenser for dem som er rammet. Deretter presenterer hun muligheter for behandling, basert på egen klinisk erfaring.

Dr. Jelter bor og arbeider i California. På begynnelsen av 2000-tallet opplevde hun at et barn ble friskt av autisme etter tre års behandling. Etter denne hendelsen ble hun spesielt opptatt av miljøfaktorer som kan skade helsen – og da særlig miljøfaktorer som kan endres. Hun er aktiv i arbeidet med å redusere strålingsnivåene i samfunnet, og var involvert i rettssaken mot Federal Communications Commission (FCC), som ble omtalt i forrige nummer av Strålevett.

25.mai kl 19 blir det webinar med Dr. Olle Johansson

Han er spesialist i basal og klinisk neurovitenskap. Han vil presentere nyere forskning om generelle helse-effekter av stråling og den internasjonale statusen av el-overfølsomhet som funksjonsnedsettelse.

30.juni kl 19 blir det webinar om 5G, med Odd Magne Hjortland fra EMF Consult.

Det skrives mye om 5G, og mange er oppriktig bekymret for denne «nye» teknologien. 5G er i utgangspunktet kun en ny generasjon mobilkommunikasjon, femte generasjon (5G). Så hva er det som gjør 5G så annerledes enn tidligere generasjoner som 2G, 3G og 4G? I dette webinaret vil vi se på:

  • 5G – bruksområder
  • Hvilke nye teknologier benyttes av 5G?
  • Millimeterbølger
  • Stråleforming
  • 5G frekvenser i Norge
  • Måling av 5G
  • Skjerming mot 5G

Slik deltar du på webinarene

Med internett: Medlemmene melder seg på ved å følge instruksen i invitasjonen som du enten kan finne på medlemssidene eller mottar i e-post fra FELO. Der er det en lenke for registrering til hvert webinar. Dersom du ikke har passordet eller har mottatt epost om påmelding, ber vi deg om å kontakte oss.

Du kan også delta med en vanlig telefon og bare høre lyden.

Hvert webinar vil vare ca 60 minutter. Medlemmene får mulighet til å stille spørsmål eller kommentere underveis via «chat»-funksjonen som ligger i løsningen. 

Hva er tanken bak webinarene?

– Tidligere foredrag i FELOs regi har gjerne blitt arrangert i de største lokallagene. Medlemmene rundt om i landet, hvor lokallagene kanskje ikke er like aktive, har dermed ikke fått mulighet til å delta og motta nødvendig og oppdatert informasjon om aktuelle tema. Vi ønsker med dette tilbudet å nå ut til alle medlemmer i FELO og gi alle samme mulighet til å delta og dele informasjon.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet